Breadcrumb

  1. Home
  2. Games By Year
  3. Games

Два на Еден - со Џагара и Багара

Languages

Macedonian (Македонски)

Platforms
MS Windows
Tools and Technologies
Unreal Engine
About
Фамозните Џагара и Багара повторно на вашите екрани - сега во ново светло. Нивната цел е да ги насмеат нивните учесници, а нивниот најтежок противник - емо мачорот Златко.
Technology Notes
Node js. сервер (кој што најверојатно (99.99999%) нема да ви работи затоа што се hard-coded ip адресите во build-от на играта)
Installation Instructions
Само пушти ја