Neàpolis-EMAID

Jam Site Owner: 
Log in to contact NightFox
Jam Site Description: 

Important:
Comuniquem que pel fet d'haver completat l'aforament disponible, l'opció de registrar-se a la nostra seu queda desconnectada. Si algú volgués posar-se en llista d'espera per si es produís alguna baixa, preguem que ens envieu un correu electrònic als membres de l'organització ([email protected])

- L'aforament del recinte és d'aproximadament de 80 persones. Si algú no pot assistir, preguem que ho comuniqui per correu electrònic per no tindre'l en compte a l'aforament. Un cop superat l'aforament es tancarà l'opció de registre a la seu.

- Per facilitar la generació de les acreditacions, preguem que poseu el vostre nom real en el moment del registre o editeu el vostre perfil si no hi figura.

- Serà necessari presentar l'acreditació que entregarem a cada participant el primer dia per poder accedir al recinte en tot moment. L'acreditació s'entregarà en el moment de l'abonament de l'entrada.

- No és permesa l'entrada ni el consum de begudes alcohòliques ni fumar dins del recinte en cap moment.

- Els participants accepten seguir les instruccions dels membres de l'organització quan aquest els requereixin.

- Cada participant a de portar el material de connexió necessari per al seu equip, cable de xarxa, lladre de corrent, etc.

- Una conducta inadequada en vers la resta de participants o els membres de l'organització suposarà l'expulsió immediata de l'acte.

- Per a qualsevol consulta, envieu-nos un correu electrònic als membres de l'organització.

Who Can Participate: 
Anyone
Age Restrictions: 
18+ only
Maximum Capacity: 
80

Recently Uploaded Games

A Fox has to feed her childs, but a dark, dangerous forest full of wolves and traps are in her path.
Es un juego de puzzle en el que deberás completar las diferentes partes para devolver el esplendor a todo aquello que consideras tu hogar. Aquello con lo que te sientes como en casa.
See all games